Occasion

Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Kilometers 2095 Bouwjaar 2021 Prijs €59.500,-

Omschrijving

Een motorfiets gemaakt in een gelimiteerde en genummerde oplage van 630 stuks en bestemd om de harten van motorrijders en verzamelaars van over de hele wereld te veroveren.

Onconventioneel, uniek, onmiskenbaar. De Diavel is het model van het Ducati gamma dat de liefhebbers kan verbazen met zijn persoonlijkheid, met het weggedrag van een naked sport dankzij een volbloed sportmotorblok en met zijn design, wat hem tot een icoon van stijl en 'Made in Italy' heeft gemaakt en waarvoor hij prestigieuze internationale erkenning heeft gekregen zoals de 'Red Dot Award' en de 'Good Design Award'. Wordt geleverd inclusief jaarbeurt en garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2021
Carrosserie
Cruiser
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1262 cc
Garantie
-
Kenteken
96MNTJ
Vermogen
119 kW
Kleur
GROEN
Kilometerstand
2095 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.