Ga mee op de ultieme motorreis!

Geplaatst op 18 juli 2024

Ga mee op avontuur naar Andalusië met Ducati Zaltbommel en Horizon Motor Reizen!

Ben je klaar voor een onvergetelijke motorreis? Ga met ons mee naar het adembenemende Andalusië! Na een succesvolle editie in 2024, organiseren we in 2025 weer een motorreis naar het zuiden van Spanje, onroad én offroad. 

Zet 3 t/m 10 mei 2025 in jouw agenda!

Ontdek de ongerepte terreinen van Zuid-Spanje, van de kronkelende bergpassen van de Sierra Nevada tot de idyllische dorpjes rondom Granada en Grazalema. Geniet van de spectaculaire uitzichten op je eigen motor. Elke dag biedt de keuze tussen een uitdagende offroad-route op verschillende niveaus of een prachtige onroad-route, waarbij je de schoonheid van Andalusië op je eigen tempo kunt ervaren.

Tijdens deze reis word je volledig ontzorgd, je motor wordt vanaf Zaltbommel naar Malaga vervoerd per vrachtwagen. Bij aankomst staat de motor voor je klaar en kan deze unieke ervaring beginnen. Prachtige routes, heerlijk eten en top hotels zijn inbegrepen bij deze mooie reis.

 

Deze reis is inclusief:

        - Motortransport Zaltbommel - Malaga v.v.

        - 7 hotelovernachtingen met ontbijt en diner

        - Uitgebreide GPS-dagroutes (onroad en offroad)

        - Nederlandse reisbegeleiding met offroad-ervaring

        - Pechondersteuning en praktijkdag

 

Voorafgaand aan de reis organiseren we een trainingsdag waarbij we als deelnemers kennismaken en vanuit Horizon Motorreizen de fijne kneepjes van het offroad en onroad rijden leren. Deze trainingsdag is bij de reis inbegrepen.

Boek nu je plek en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur! Klik hier voor meer informatie en het boeken van de reis.